Πέμπτη, Μάρτιος 26, 2020

Ασημένιο (925ο) δαχτυλίδι με ρόδο της ερήμου

Κατασκευαστής: ΤΕΧΝΗ και ΚΟΣΜΗΜΑ
Κωδικός προϊόντος: 1810-00769-19
Διαθεσιμότητα: 2 - 3 Days

Τιμή: 420.00€

Ασημένιο (925ο) δαχτυλίδι με ορυκτό λίθο, ρόδο της ερήμου σε πολύ σπάνια και μοναδική ροζ απόχρωση.

Η επιχρύσωση ειναι στα 24 καράτια κίτρινου χρυσού, με ανοιγόμενη γάμπα για προσαρμογή σε όλα τα μεγέθη.

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Το Ρόδο της Ερήμου είναι μία ποικιλία Σεληνίτη.

Το όνομά του προέρχεται από τους σχηματισμούς που μοιάζουν με τριαντάφυλλο.

Δημιουργείται από μία μακρά διαδικασία συμπύκνωσης της υγρασίας και με στοιχεία της περιοχής, όπως η άμμος, ο γύψος, ο βαρίτης, με την αιολική διάβρωση, αυξάνεται ο σχηματισμός σε όγκο. Τα «πέταλα» είναι κρύσταλλοι πεπλατυσμένοι, και όταν τους παρατηρήσουμε αναζωπυρώνουν ανοιχτά κατά μήκος χαρακτηριστικά της διάσπασης του γύψου. Μοιάζουν με λουλούδια που έχουν μετατραπεί σε πέτρα.

Κάθε Ρόδο της Ερήμου έχει ένα διαφορετικό και μοναδικό σχήμα. Είναι αδύνατο να βρείτε δύο τριαντάφυλλα ερήμου στον κόσμο που θα έχουν τα ίδια σχήματα. Οι πέτρες που σχηματίζονται με πολλές γεωλογικές και κλιματικές γεγονότα και αλλαγές.

Οι πέτρες αυτές μπορεί να είναι μέχρι και 900 ετών, όπως διαπιστώθηκε, και θα συνεχίσουν να αυξάνονται ως προς το μέγεθος, αν αφεθούν στο φυσικό τους περιβάλλον..

Αντανακλούν τη φυσική ομορφιά και αποδεικνύεται πως ο φυσικός κόσμος δημιουργεί χωρίς καμία βοήθεια ή παρεμβολές από την ανθρωπότητα.

Συμβολισμοί :

Θεωρείται πως φέρνει φωτεινότητα, διαύγεια, ικανότητα πνευματικής ανέλιξης και αντίληψη σε όλα τα πεδία. Βοηθά στην αναζωογόνηση, ανακουφίζει από το στρες, αυξάνει την δύναμη της θέλησης. Διευρύνει την διαίσθηση και χρησιμοποιείται για ενδυνάμωση και προστασία από επιθετικές ενέργειες, που έχουν στόχο να βλάψουν εμάς ή το έργο μας. Βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση.

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν
Γράψτε μία κριτική
ΚακόΕξαιρετικό