Οίκος Κοσμημάτων

Τέχνη & Κοσμημα

Όταν το ασήμι , ο χρυσός , ο μπρούντζος και ο χαλκός γίνονται τέχνη τότε ΝΑΙ γεννιέται ένα κόσμημα, δεμένο με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους. Έτσι γεννήθηκαν και οι νέες σειρές αρωμάτων του οίκου τέχνη & κόσμημα. Ο οίκος « τέχνη & κόσμημα» συνδύασε την ανεξάντλητη φαντασία της σχεδιάστριας Αναστασίας και το μεράκι των συντελεστών του, εισβάλλοντας δυναμικά στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος .

Σήμερα ο οίκος κοσμεί επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό , ενώ τα σχέδιά μας καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 1997 στην ιδιαίτερη πατρίδα της σχεδιάστριας Αναστασίας , τη Λέσβο, μαζεύοντας κοχύλια και μοναδικές πέτρες από κάποια παραλία του νησιού ...και ο οίκος ΤΕΧΝΗ & ΚΟΣΜΗΜΑ γεννήθηκε. Η ανεξάντλητη φαντασία της σχεδιάστριας Αναστασίας αλλά και το μεράκι των συντελεστών του, τον καθιέρωσαν στις πρώτες θέσεις κατασκευής χειροποίητων κοσμημάτων.

Τα κοσμήματά μας είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένους χώρους εικαστικών και χειροποίητων κοσμημάτων σε Αμερική , Ευρώπη και Αυστραλία.

Image
Τέχνη & Κόσμημα Χειροποίητα κοσμήματα
O Οίκος
Αποκτήστε την κάρτα μέλους και κερδίστε 20% έκπτωση σε κάθε αγορά!
Image

Στοιχεία Επικοινωνιας

Τηλέφωνο: +302111838002
Email: info@texni-kosmima.gr
Διεύθυνση: Πλαστήρα 14

(κάθετος της Ερμού)

Μαρούσι, τκ:15124
ΓΕΜΗ:111474402000